Igračica KŽK Čelik za SportSport.ba

Kapor: Spremni smo za Kvarner, želimo ostvariti trijumf

D. Kurbegović

Košarkašice Čelika sutra gostuju u Rijeci kod ekipe Kvarnera u okviru MŽRKL-a.

Biće to sigurno duel dvije podjednake ekipe, gdje će odlučiti nijanse, a Zeničanke nakon dva vezana poraza žele da se trijumfom vrate na pobjednički kolosijek.

Najefikasnija igračica Zeničanki u prva tri kola jeste Tamara Kapor, ljetno pojačanje Čelika, odlično se snašla u novoj sredini, te je u tri utakmice u Regionalnoj ligi zabila već 63 poena (21 po utakmici), pokazavši da će biti veliko pojačanje za ekipu Slobodana Kecmana.

Uoči sutrašnjeg gostovanja, Tamara Kapor za SportSport.ba najavila je utakmicu protiv Kvarnera, te dosadašnje rezultate i svoju igru u dresu Čelika.

"Nismo zadovoljni skorom, mislimo da smo mogli dobiti jednu od dvije posljednje utakmice. U Celju smo imali veliku šansu, vodili smo cijelu utakmicu, dok smo protiv Budućnosti ganjali rezultat, ali nismo imali dovoljno snage, međutim idemo dalje. Mi smo spremni za Kvarner, biće teško u gostima, ali očekujem pozitivan rezultat", nada se Kapor.

Sjajne partije Tamare Kapor u posljednje dvije utakmice, nisu se rezultatski odrazile na ekipu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Meni je baš žao, što moje dobre igre nisu pomogle ekipi. Nadam se da će u nastavku lige biti mnogo bolje, da ćemo ostvarivati pobjede, te da ću i ja nastaviti sa dobrim partijama kao u posljednje vrijeme", kazala je za SportSport.ba Tamara Kapor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.