Trenerica ŽKK Željezničar Sarajevo

Ljubunčić: Imamo vremena da ispravimo nedostatke

S. Mlaćo

Košarkašice Željezničara iz Sarajeva nakon tri kola u Premijer ligi za žene imaju dvije pobjede i jedan poraz, a u četvrtom kolu koje se igra za vikend su slobodne.

I pored toga vrijedno rade, kako bi na narednim utakmicama postizale rezultate vrijedne pažnje. Za SportSport.ba je o dosadašnjem dijelu sezone, te narednim utakmicama govorila trenerica ovog tima Edina Ljubunčić.

"Mogu reći da smo polovično  zadovoljni uspjehom. Imali smo jedan malo više nezgodan poraz u Banovićima. Ne mogu reći neočekivan, ali razočaravajuća igra mojih igračica. Naravno, tek je početak sezone i imamo priliku da to sve popravimo", kazala je  Ljubunčić.

U ovom klubu ipak vjeruje u dobre igre u narednim susretima.

"Imali smo malo dužu pauzu zbog reprezentativnog takmičenja, te smo imali sasvim dovoljno vremena da ispravimo nedostatke koje smo primjetili u prethodna tri kola", dodala je naša sagovornica.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Treba istaći da u ŽKK Željezničar misle i na mlade nade, pa su u vrijeme treninga seniorke, svoju obavezu izvršavale i mlade kategorije ovog kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi