Sloboda savladala najvećeg konkurenta

Veoma važna pobjeda

Sloboda savladala najvećeg konkurenta

Sponzorski tekst

U okviru prvog kola košarkaške Lige 6 za prvaka BiH, OKK Sloboda je proteklogvikenda u Mejdanu savladala najvećeg konkurenta, ekipu Sparsa, koja je bila najbolja u prvom dijelu prvenstva. 

Bila je ovo veoma važna pobjeda koja se kao i obično slavila uz Pan. Kao jedan od ključnih partnera ovog košarkaškog kluba, Pan je i za ovu utakmicu organizirao brojne promotivne aktivnosti. S ciljem što veće podrške na utakmici sa Sparsom, Pan ekipa je navijačima podijelila brojne ulaznice tokom promocija u kafićima i tržnim centrima u Tuzli. 

Tokom utakmice, izabrani su najbolji navijač i navijačica, a nagrađeni su i najsposobniji u slobodnim bacanjima tokom poluvremena. 

Iako Sloboda nije smatrana favoritom za titulu prvaka, pobjedom nad Sparsom je na dobrom putu da to postane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.