Branko Jorović, kapiten Igokee

„Zadovoljstvo je bilo igrati u Mejdanu“

Kapiten Igokee Branko Jorović sa 16 postignutih poena bio je jedan od najučinkovitijih igrača tima iz Laktaša u pobjedi nad Slobodom u Mejdanu 84:64. Pogodio je trojke kada je bilo najpotrebnije, a na parketu je uspješno kormilario svojim timom za omjer 7-1.

„Zadovoljstvo je igrati u Mejdanu. Hvala publici na prijemu i Slobodi na koreknoj igri. Znali smo da je Sloboda na svom parketu posve drugačija ekipa i to se potvrdilo u prvom poluvremenu koje je bilo egal. Kasnije smo prelomili utakmicu i smatram da smo zasluženo slavili“, kaže Branko Jorović.

Igokeu očekuju još dvije utakmice sa Zrinjskim i Sparsima, ali je gotovo izvjesno da će u play-off sa pozicije jedan.

„Svaka ekipa je priča za sebe. Nama su potrebne još dvije pobjede za taj cilj i sada smo samo skoncentrisani na to“, kaže Jorović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.