10 penzionisanih fudbalera koji se kupaju u novcu

Na računima imaju nevjerovatne sume novca

10 penzionisanih fudbalera koji se kupaju u novcu

E. Čaušević

Fudbal je odavno postao najvažnija sporedna stvar na svijetu, a u posljednje vrijeme fudbaleri zarađuju nevjerovatan novac.

U posljednjih desetak godina stvari u fudbalu su se totalno promijenile što se tiče finansija. Naime, fudbaleri sada zarađuju godišnje nevjerovatan novac, a ukoliko se odluče na transfere to su obavezno milionske cifre.

Igrači koji su uspjeli ostvariti dobre transfere tokom karijere i danas uživaju u plodovima tog poteza. Ipak, neki su i trenerskim ugovorima uspjeli da osiguraju sebi milione na računima.

Donosimo vam listu deset penzionisanih fudbalera koji na svojim računima imaju nevjerovatne sume novca.

1/11 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi