Agent: Karim Benzema je sretan u Real Madridu

Nema namjeru otići iz kluba

Agent: Karim Benzema je sretan u Real Madridu

Francuski napadač Karim Benzema nema namjeru napustiti Real Madrid, sudeći prema njegovom agentu. 

Benzema se dugo vremena povezivao sa odlaskom u ekipu Arsenala, ali od toga nije bilo ništa. On je navodno imao na stolu ponudu Topnika, ali njegov agent poručuje da Karim nema namjeru napustiti Real. 

"Karim Benzema je veoma sretan u Realu. Prošlog mjeseca je produžio ugovor i očigledno je da nema namjeru otići iz kluba", rekao je Karim Djaziri.

Podsjetimo, Benzema je prošlog mjeseca produžio ugovor sa Realom do ljeta 2021. godine. Ukoliko ispoštuje taj ugovor do kraja, Benzema će imati 33 godine i veoma je moguće da će i karijeru okončati u dresu Reala. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je u tekućoj sezoni odigrao osam mečeva u svim takmičenjima i postigao je dva pogotka uz jednu asistenciju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi