Allegri odabrao postavu za meč protiv Porta

Revanš osmine finala Lige šampiona

Allegri odabrao postavu za meč protiv Porta

Ekipe Juventusa i Porta večeras će igrati revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona.

Juve je prvi meč u gostima dobio sa 2:0 tako da će večeras biti veliki favoriti za prolaz u četvrtfinale ovog takmičenja. Porto treba u Torinu postići najmanje dva gola ako želi izboriti barem produžetak, a to će svakako biti veoma teško.

Treneri obje ekipe izabrali su postave za ovaj susret, a trener Juventusa Max Allegri odlučio je Miralema Pjanića ostaviti na klupi za rezerve. 

Sastav Juventusa: Buffon; Dani Alves, Bonucci, Benatia, Alex Sandro; Marchisio, Khedira; Cuadrado, Dybala, Mandžukić; Higuain.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sastav Porta: Casillas; Maxi Pereira, Marcano, Felipe, Layun; Danilo Pereira, Andre Andre, Oliver Torres; Brahimi, Andre Silva, Soares.

Meč počinje od 20.45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi