Barcelona ponudila nevjerovatnu razmjenu PSG-u
Foto: EPA

Neymar za Verrattija

Barcelona ponudila nevjerovatnu razmjenu PSG-u

M. Šljivak

Ekipa Barcelona ponudila je nevjerovatnu razmjenu francuskom PSG-u.

Kako navodi Yahoo Sport, Katalonci su spremni francuskom velikanu prepustiti brazilsku zvijezdu Neymara, a zauzrvat traže italijanskog veznjaka Marca Verrattija.

Italijan se već dugo povezuje s Barcelonom. Međutim, on je najavio kako ne želi napustiti tim iz Pariza, ali očigledno da Barca ne odustaje od njegovog dovođenja.

Zbog Verrattija spremni su se navodno odreći i jedne od najvećih zvijezda, Brazilca Neymara. Navodno su ponudili PSG-u razmjenu, koja je poprilično nevjerovatna.

Ipak, izvori koji su ovu vijest donijeli poprilično su relevantni. Tako bismo ovog ljeta mogli svjedočiti razmjeni fudbalera i to velikih zvijezda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neymar je član Barcelone postao 2013. godine. Stigao je iz ekipe Santosa, dok je Verratti član PSG-a postao godinu dana ranije.

Obojica su se itekako isplatila ovim ekipama, a ostaje nam da vidimo hoće li do velike razmjene i doći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi