Bivši golman Werdera postaje kečer

Tim Wiese

Bivši golman Werdera postaje kečer

Tim Wiese, bivši golman Werdera iz Bremena, Hoffenheima i njemačke reprezentacije, saopštio je danas da će se posvetiti novom poslu.

Kako prenose njemački mediji, Wiese je prošle godine dobio ponudu da se pridruži WWE federaciji, odnosno popularnim kečerima i sada je odlučio okušati se upravo u tome.

"Uvijek sam bio zainteresovan za to. Još kao dijete sam o tome maštao", kazao je Wiese, koji je nakon okončanja karijere vrijedno radio na mišićnoj masi. 

“Mislim da me se svi sjećate kada sam imao 90 kilograma, a nabaciti još 40 kilograma stvarno je rijetko i šokantno”, riječi su Wiesea.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti