Blamaža neviđena: Chelsea gubi 3:0 od Burnleyja

Plavci na koljenima

Blamaža neviđena: Chelsea gubi 3:0 od Burnleyja

E. Škorić
Teme:

Na Stamford Bridgeu su na meču Chelseaja i Burnleyja postignuta već tri pogotka.

Chelsea je loše otvorio sezonu i ako ste pročitali da su tri gola pala za 45 minuta na Bridgeu, vjerovatno ste pomislili kako je Burnley žrtva raspucanih igrača domaćeg tima.

Međutim, situacija je obrnuta, Chelsea gubi 3:0 i ima igrača manje. Aktuelni prvak je ostao bez isključenog Cahilla u 14. minuti, a onda o 24. minute gosti zabijaju tri gola.

Prvi je postigao Vokes u 24. minuti, pa Ward u 39. minuti, da bi na kraju Vokes šokirao Courtoisa novim golom u 43. minuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ima još da se igra, no sve su prilike da će aktuelni prvak u odbranu titule krenuti porazom i to teškim.





Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi