Cristiana Ronalda čeka suspenzija?

Zbog provokacija

Cristiana Ronalda čeka suspenzija?

Cristiano Ronaldo bi se mogao suočiti sa novčanom kaznom ili čak suspenzijom zbog neprimjernog slavlja nakon pogotka na El Clasicu.

Portugalac već tradicionalno na isti način proslavlja pogotke na Nou Campu, što su u udruženju španskih prvoligaša ovoga puta protumačili kao provokaciju.

"Moramo obratiti pažnju na provokativne gestikulacije koje fudbaleri pokazuju kada postignu gol. Bilo kakva neprimjerna reakcija koja može dovesti do nasilja među navijačima je nepoželjna", rekao je predsjednik La Lige Javier Tebas, koji je potom dodao da takve stvari moraju biti kažnjene finansijski ili suspenzijom. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.