Deportivo iz tehničkih razloga otpisao Medunjanina
Foto: EPA

Bh. reprezentativac neće igrati ni protiv Espanyola

Deportivo iz tehničkih razloga otpisao Medunjanina

Deportivo ni u današnjem susretu španske Primere neće računati na Harisa Medunjanina. 

Vezni igrač bh. reprezentacije nije zabilježio niti jedan nastup za Deportivo u novoj sezoni, a tako će biti i u meču 6. kola protiv Espanyola. 

Španski portal "MundoDeportivo" piše da trener Luis Carlos Correia već četiri mjeseca ne računa na Harisa Medunjanina iz tehničkih razloga, pa se razlaz u januarskom transfernom roku nameće kao idealno rješenje za obje strane. 

Na poziciji zadnjeg veznog Medunjanin je nogometaš s najviše nastupa u dresu reprezentacije, međutim ukoliko se uzme u obzir problem s minutažom i kontinuitetom igara koji u ovom trenutku nema, teško je očekivati da bi se mogao naći u početnom sastavu protiv selekcije Velsa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igrači na koje Deportivo računa protiv Espanyola: Poroto Lux, Navarro, Bergantinos, Mosquera, Cani, Lucas, Riera, Dominguez, Juanfran, Sidnei, Arribas, Laure, Cartabia, Fajr, Alberto, Borges, Lopo, Fernandez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.