Diego Costa: Želim preći u Atletico Madrid
Foto: EPA

Donio odluku

Diego Costa: Želim preći u Atletico Madrid

E. Škorić

Španski napadač Diego Costa želi da se vrati u Atletico Madrid.

Costa odbija da se vrati u Chelsea gdje bi trenirao s rezervama, a Plavci su odlučili da ga kazne s 300.000 funti. Unatoč tome, on je odlučan u svojoj namjeri i želja mu je opet obući dres Atletica.

"Moja odluka je napravljena. Moram se vratiti u Atletico. Vjerujem da će se ova situacija brzo riješiti i da ću se vratiti u Španiju", poručio je Costa, koji je zimus bio povezivan sa kineskim klubovima, ali je odbio da napusti Evropu.

U Chelsea je 28-godišnji napadač stigao iz Atletica 2014. godine za 38 miliona eura, a nakon tri sezone opet bi mogao obući crveno-bijeli dres.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zanimljivo da je Atletico spreman da plati sve njegove kazne i troškove, samo kako bi ga vratio u svoje redove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi