Dinamo protiv Istre prekinuo loš niz

HNL, 16. kolo

Dinamo protiv Istre prekinuo loš niz

S. Bošković

Dinamo je u 16. kolu HNL-a na domaćem terenu savladao Istru rezultatom 1:0. 

Modri su danas prekinuli niz od tri uzastopna poraza. Ipak, unatoč pobjedi nisu briljirali.

Jedini gol na susretu postigao je Fernandez desetak minuta prije kraja. Naš reprezentativac u redovima Dinama, Armin Hodžić, napravio je sjajan prodor, odlično šutirao, no goman Istre mu je odbranio šut. Fernandes je natrčao i poslao loptu u mrežu. 

Tim s Maksimira ovom pobjedom preskočio je Hajduk na tablici, te je sad drugi s jednim bodom iza Rijeke. Istra ima 18 osvojenih bodova, te je na sedmom mjestu na prvenstvenoj tablici. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 16. kolo:
Dinamo Zagreb - Istra 1961 1:0 (Fernandez 79')


Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.