"Do Bosne možemo naći zamjene za suspendovane igrače"

Selektor Grčke samouvjeren

"Do Bosne možemo naći zamjene za suspendovane igrače"

Reprezentacija Grčke uspjela je sinoć u gostima protiv Belgije uzeti jedan bod i to nakon što su gol za izjednačenje primili tek u 89. minuti. 

Selektor Grčke Michael Skibbe nije bio zadovoljan nakon meča jer je njegova ekipe ispustila dva boda u posljednjim minutama te je poručio da je ovaj remi za njega kao poraz.

"Trenutno nisam zadovoljan nakon remija. Šteta što je danas nismo ostvarili pobjedu. Osjećam se kao da smo izgubili, a ne odigrali nerješeno. Nisam sretan što je Tachtsidis isključen. Prvi karton je bio tačan, ali drugi je donio brojčanu prednost Belgijancima. Do meča protiv Bosne imamo vremena da nađemo zamjenu za Tzavellasa i Tachtsidisa. Imamo dosta dobrih igrača. U stanju smo da dobrog igrača zamijenimo također dobrim. Mi smo ponosni nakon meča. Ponosan sam na svoje igrače", rekao je Skibbe.

Podsjetimo da je osim Tzavellasa i Tachtsidisa za utakmicu protiv naše reprezentacije suspendovan i vezni fudbaler Samaris.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi