Dvije ponude za Drinkwatera
Foto: EPA

Chelsea i Liverpool žele veznjaka

Dvije ponude za Drinkwatera

M. Šljivak

Veznjak Leicestera Danny Drinkwater ima dvije ponude za nastavak karijere.

Sjajnog fudbalera koji je ove sezone zablistao u dresu Leicestera žele u svojim  redovima vidjeti Chelsea i Liverpool.

Navodno, oba kluba su već spremila ponude za 26-godišnjeg veznjaka, koji dres Leicestera nosi od 2012. godine, ali je pitanje želi li Drinkwater napustiti šampiona Engleske s kojim će igrati u Ligi prvaka kako bi potpisao za nekog od velikana.

Kompletnu omladinsku karijeru Drinkwater je proveo u Manchester United. Ipak, na Old Traffordu nikad nije dobio priliku za igru, te je bio na posudbama u Huddersfieldu, Cardiffu, Watfordu i Barnselyu.

Kada je 2012. godine potpisao za Leicester ni slutio nije da će četiri godine kasnije podići pehar Premier lige, te tako ući u povijest engleskog fudbala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone sjajni veznjak je nastupio u 34 utakmice za Lisice, a pored dva pogotka upisao je i osam asistencija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi