"Džeko će i naredne sezone igrati u Romi"

Silvano Martina o bh. napadaču

"Džeko će i naredne sezone igrati u Romi"

E. Čaušević

Poznati fudbalski menadžer, Silvano Martina, izjavio je za italijanske medije da će Edin Džeko i naredne sezone igrati u Romi.

Martina je jedan od najpoznatiji menadžera u svijetu fudbala, te je jedan od najzaslužiji za dolazak bh. napadača u Romu. Iako se špekuliše da bi Džeko ovog ljeta mogao napustiti Rim, Martina je izjavio da od toga neće biti ništa.

"Jučer sam razgovarao s Edinom, on je igrač sa jakim karakterom. Prva sezona u Romi je teška za sve igrače i to je normalno. Iskreno, nema razgovora s nekim drugim klubovima jer Edin želi ostati u Romi. U novinama se svašta piše, ali istina je da će Džeko i naredne sezone nositi dres Vučice", rekao je Martina. 

On je dodao da vjeruje da će Džeko naredne sezone zablistati u dresu Rome ukoliko bude imao pristojnu minutažu u ekipi Lucijana Spallettija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dolaskom Spallettija Roma je počela bolje igrati, ali se Džeko ne uklapa u njegove taktike pa je većinu utakmica bio na klupi. Ipak, Edin ne odustaje tako lako i vjerujem da će dati sve od sebe da se ponovo nametne treneru Rome", dodao je Martina.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi