"Džeko je posve drugačiji ove sezone"

Nainggolan hvali Edina

"Džeko je posve drugačiji ove sezone"

M. Šljivak

Bh. napadač Edin Džeko blista u novoj sezoni.

Edin je prosto nezaustavljiv, a pohvale mu stižu sa svih. strana. Jedan od onih koji ga izuzetno cijeni je Radja Nainggolan.

On je istakao kako usprkos svemu tim mora mnogo više raditi kako 

"U poređenju na prošlu sezonu postiže mnogo više pogodaka i izgleda kao drugačiji igrač. Mnogo više pokušava, ali i njegova igra zavisi od svih nas i onog što ćemo napraviti kako bismo mu stvorili priliku za gol. Smatram da možemo još i bolje", rekao je Nainggolan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je trenutno druga u italijanskoj Seriji A, četiri boda iza Juventusa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi