Edin Džeko izabrao svojih pet najboljih golova u PL

Obilježio jubiej

Edin Džeko izabrao svojih pet najboljih golova u PL

Edin Džeko je u nedjeljnoj utakmici protiv Liverpoola postigao svoj jubilarni 50. gol u engleskoj Premier ligi.

To je bio povod za kratku emisiju u režiji Manchester Cityja, koji je na svom klupskom kanalu objavio video razgovora sa našim napadačem povodom ovog dostignuća.

Džeko je u rukama držao tablet na kojem je gledao neke od svojih golova. Naš napadač se prisjetio svojih velikih utakmica i nezaboravnih trenutaka, te izabrao pet svojih najljepših, odnosno najdražih golova. 

Po njegovom mišljenju, najljepše golove je postigao Tottenhamu i Hullu, dok će se posebno sjećati pogodaka protiv Manchester Uniteda (6:1) i, naravno, gola protiv QPR u utakmici u kojoj je City osvojio prvu titulu prvaka u novijoj historiji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zanimljivo, peti gol kojeg je Džeko odabrao je onaj postignut Newcastleu prije dvije sedmice.

U nastavku pogledajte razgovor sa Dijamantom klikom na sljedeći link koji će vas preusmjeriti na web stranicu Manchester Cityja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.