Galliani u Madridu: Vidjet ćemo šta će se dogoditi

Dovodi Ancelottija?

Galliani u Madridu: Vidjet ćemo šta će se dogoditi

Španski mediji danas su objavili da je Carlo Ancelotti dobio otkaz u Real Madridu, a već sada prvi u redu za njegovo dovođenje je Milan.

Uostalom, potvrdio je to i Silvio Berlusconi, a znakovito je i da Adriano Galliani danas boravi u Madridu. 

"Otišao sam u Madrid, ali nisam rekao što ću raditi tamo. Taj grad ima dva velika kluba s kojima smo u sjajnim odnosima i u tim klubovima igraju veliki igrači. Zadnjih 29 godina nisam komentirao predsjednikove riječi pa neću niti sada", poručio je Galliani i dodao:

"Nisam rekao da ću se susresti s Ancelottijem, jednostavno idem u Madrid, vidjet ćemo šta će se dogoditi."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Posljednjih dana špekuliše se da bi Milan mogao pojačati i Mario Mandžukić, a sredstava za njegovo dovođenje neće nedostajati. 

"Mandžukić živi u Madridu, Jackson Martinez je u Portu što nije daleko... Ono što mogu potvrditi je da nam neće nedostajati sredstava za transfere. Silvio Berlusconi je odlučan u želji da podigne klub i učinit će sve što je u njegovoj mogućnosti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.