Grujić: Ja da odem u Dinamo? Nikada!

Bivši fudbaler Crvene Zvezde

Grujić: Ja da odem u Dinamo? Nikada!

Srbijanski fudbaler Marko Grujić odbio je mogućnost prelaska u zagrebački Dinamo.

Savjetnik zagrebačkog kluba Zdravko Mamić otkrio je da je velika želja ovog kluba dovođenje Marka Grujića koji se nije najbolje snašao otkad je prešao u Liverpool te je ove sezone odigrao samo 29 minuta u Premiershipu.

Ipak, čini se da srbijanski fudbaler uopšte nema namjeru doći na Maksimir. 

"U Dinamo sigurno neću, otići, nikada. I zimus sam imao ponudu iz Španije da odem na šestomjesečnu posudbu, ali smo ih ja i Liverpool odbili. Radilo se o Real Betisu, ekipi koja igra u La Ligi. Želim ostaviti trag na Anfieldu, a u Liverpoolu računaju na mene", rekao je Grujić za srbijanske medije.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podsjetimo da je ovaj fudbaler za Liverpool potpisao u januaru 2016. godine, a Liverpoolu se pridružio prošlog ljeta nakon što je prvo pola godina proveo na posudbi u Crvenoj Zvezdi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi