Heskey: Promijenit ću ime u Heskivić i igrati za Crnu Goru

Duhoviti Englez

Heskey: Promijenit ću ime u Heskivić i igrati za Crnu Goru

E. Škorić

Bivši Liverpoolov napadač i engleski reprezentativac Emile Heskey razočaran je partijom izabranika Royja Hodgsona u Podgorici.

Engleska je u kvalifikacijskom susretu protiv Crne Gore jedva ostala neporažena. Iako je Wayne Rooney u šestoj minuti doveo goste u prednost, Crnogorci su do kraja uspjeli izjednačiti, ali imali su u drugom dijelu veliki broj zrelih prilika i bilo je pravo čudo kako su Englezi neporaženi napustili Podgoricu.

 

Engleski igrači poznati su po tome što dosta vremena provode na društvenim mrežama, a Heskey je na zanimljiv način rekao što misli o igri svojih sunarodnjaka.

 

"Promijenit ću ime u Heskivić i igrati za Crnu Goru", napisao je Heskey na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Trenutno 35-godišnji Heskey igra za Newcastle u Australiji, a od reprezentativnih nastupa oprostio se još 2010. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.