Huntelaar podsjetio na najbolje dane
Foto: EPA

Majstorski gol iskusnog fudbalera Ajaxa

Huntelaar podsjetio na najbolje dane

Ajax je danas na svom terenu odmjerio snage sa Zwolleom i ubilježio ubjedljivu pobjedu rezultatom 3:0, a blistao je iskusni napadač Klaas-Jan Huntelaar.

Bivši fudbaler Real Madrida, Milana i Schalkea je već u šestoj minuti doveo svoju ekipu u vodstvo. Huntelaar se sjajno snašao nakon ubacivanja Camposa i majstorski, petom, pospremio loptu u mrežu gola Zwollea.


Ajax je do 2:0 stigao u 71. minuti preko Ziyecha, a konačnih 3:0 je postavio, svojim drugim golom, iskusni Huntelaar u 88. minuti.

Inače, ovaj sjajni napadač se ovog ljeta vratio u Ajax, klub u kojem je igrao od 2006. do 2008. godine. On je prije povratka na Amsterdam Arenu proveo sedam godina u dresu Schalkea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi