I to je moguće: Partizanovo dijete potpisalo za Zvezdu

Nepopularan potez

I to je moguće: Partizanovo dijete potpisalo za Zvezdu

Crvena zvezda je prije nekoliko dana angažovala novog fudbalera, koji je u prošlosti važio za velikog talenta Partizana.

Radi se o 19-godišnjem stoperu Nemanji Stojiću, koji je sa Crvenom zvezdom potpisao trogodišnji ugovor.

U Partizanu su se ljetos olako riješili Stojića koji je prešao u Lokomotivu iz Makiša, a u proteklih nekoliko mjeseci su ga pratili stručnjaci iz rivalskog tabora.

Nemanja Stojić je u nedjelju igrao test utakmicu protiv Čukaričkog i zadovoljio je ukuse stručnog štaba, te stavio paraf na ugovor.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ovaj mladi fudbaler će u narednom periodu igrati za omladinski tim Crvene zvezde, a bit će prijavljen i za tim koji se takmiči u Ligi drugih timova u Srbiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi