Inter slavio u Rimu, Lulić isključen
Foto: EPA

Pobjeda Intera protiv Lazija

Inter slavio u Rimu, Lulić isključen

M. Šljivak

Fudbaleri Intera pobijedili su večeras kao gosti u Rimu ekipu Lazija rezultatom 3:1.

Seriju očajnih rezultata Nerazzurri su večeras neočekivano prekinuli protiv ove sezone odličnog Lazija i zasluženo su upisali tri boda.

Domaći su prvi stigli do gola u ovom meču. U 18. minuti je dosuđen penal, a precizan je  Balde Keita za 1:0.

Međutim, do kraja prvog poluvremena Inter stiže do potpunog preokreta. Za 1:1 u 31. minuti pogodio Andreolli, da bi šest minuta kasnije Hoedt pogodio vlastitu mrežu za prednost Intera na poluvremenu od 1:2.

Dva crvena kartona dobio je Lazio u nastavku. U 66. minuti zbog drugog žutog kartona isključen je Balde Keita, a u 73. minuti je Eder povećao prednost gostiju iz Milana na 1:3.

Pet minuta nakon gola isključen je i Senad Lulić. Bh. fudabler je dobio dva žuta kartona u sedam minuta i za njega je ova sezona završena.

Do kraja se i pored dva igrača više za Inter, mreže nisu tresle, i ostalo je 1:3.

Serie A, 37. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio - Inter 1:3

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi