John Terry od ljeta u novom klubu
Foto: EPA

West Ham zainteresovan za Terryja

John Terry od ljeta u novom klubu

M. Šljivak

Legendarni štoper John Terry (36) napustiće ekipu Chelseaja na kraju ove sezone. 

Čovjek koji je sa Plavcima osvojio apsolutno sve tokom 20 godina boravka na Stamford Bridgeu, odlučio se na odlazak, a karijeru bi mogao nastaviti u londonskom rivalu West Hamu.

Terry je velika želja rukovodstva Čekićara. On je igrao za omladinske kategorije ovog kluba prije dolaska u Chelsea, a da bi rado vidio iskusnog štopera u svom timu, potvrdio je i menadžer tima Slaven Bilić.

"Svaki menadžer bi ga volio vidjeti u svom timu, jer je on pravi vođa. Imamo dobre igrače na tim pozicijama, ali nikad ne recite nikad", istakao je Bilić i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"John Terry je gospodin Chelsea. On je osvojio sve u karijeri, a uvjeren sam da bi mogao igrati još nekoliko godina, bez obzirao igrao u West Hamu ili negdje drugo", istakao je Bilić.

Ove sezone Terry je nastupio u svega 10 utakmica za Chelsea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi