Kessie otkrio u kojem klubu sanja da igra

Odbio u januaru Chelsea

Kessie otkrio u kojem klubu sanja da igra

E. Čaušević

Fudbaleri Atalante ove sezone su najpozitivnije iznenađenje Serije A jer svojim igrama oduševljavaju Italiju.

Jedan od najboljih igrača Atalante ove sezone je Franck Kessie koji se nalazi na meti mnogih evropskih velikana. Kessie je ovog januara bio na meti Rome i Chelseaja, ali je na kraju odlučio da će ostati u Atalanti, barem do kraja ove sezone.

Chelsea je za ovog igrača nudio oko 30 miliona eura što bi Atalanta prihvatila odmah. Ipak, Kessie je na iznenađenje mnogih odlučio da odbije ponudu, a konačno je objasnio i zašto je to uradio.

"Igrao sam na Afričkom kupu nacija i nisam čuo za ponudu Rome. Chelsea je druga priča, ali ne želim da pričam o tome. Moj je san da igram u Premiershipu i to u dresu Manchester Uniteda. Chelsea je ok, ali je Manchester United moj san", rekao je Kessie.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kessie je u dosadašnjem dijelu sezone u Seriji A odigrao 20 utakmica i postigao je šest golova. U Kupu Italije nastupio je jednom i uspio je da se upiše u listu strijelaca.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi