Krunić: Empoli je moj drugi dom, želim ostati
Foto: EPA

Bh. reprezentativac

Krunić: Empoli je moj drugi dom, želim ostati

  Bh. reprezentativac Rade Krunić izjavio je da nema namjeru u skorije vrijeme napuštati Empoli. 

Ovaj vezni fudbaler za Empoli nastupa od ljeta 2015. godine i trenutno je standardni član prve postave, a da u klubu uživa maksimalno povjerenje svjedoče pisanja italijanskih medija će uskoro dobiti novi ugovor.

I sam Krunić je potvrdio da su njegove ambicije vezane isključivo za Empoli. 

"Volio bih ostati u Empoliju, ovo je moj drugi dom. Ja lično nisam razgovarao sa ljudima iz kluba o produženju ugovora, ali sačekajmo da vidimo šta će se desiti u narednim danima. Svakako, moja želja je da ostanem ovdje koliko god je moguće", izjavio je Krunić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Krunić, koji je karijeru započeo u Sutjesci iz Foče, došao je u Empoli iz čačanskog Borca. Ove sezone je nastupio u 17 prvenstvenih utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi