Lazio želi Vedada Ibiševića
Foto: EPA

Nebeskoplavi traže 'novog Klosea'

Lazio želi Vedada Ibiševića

Prema pisanju italijanskog Corriere dello Sporta, Lazio je zainteresovan za dovođenje našeg reprezentativca Vedada Ibiševića ovog ljeta.

Tamo se navodi da čelnici Lazija u Ibiševiću vide idealnu zamjenu za Klosea, koji je u nedjelju odigrao svoju posljednju utakmicu za Nebeskoplave i napustio ovaj klub.

Lazio je odlaskom Klosea izgubio klasičnog napadača i za očekivati je da u ljetnom prelaznom roku na Olimpico stigne neki fudbaler sličnog profila, što Ibišević svakako i jeste.

Naš reprezentativac iza sebe ima sjajnu sezonu u Herthi, u koju je stigao pred prije nešto manje od godinu dana iz Stuttgarta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vedad Ibišević je u debitantskoj sezoni u Herthi odigrao 30 utakmica i postigao 12 pogodaka, a za ovaj klub je ugovorom vezan do ljeta 2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi