Luka ima savjet za Matea: Ako ga posluša, uspjet će u Realu

Koristan savjet za Kovačića

Luka ima savjet za Matea: Ako ga posluša, uspjet će u Realu

Hrvatski fudbaler Luka Modrić dao je veoma zanimljiv savjet svom mlađem kolegi iz Real Madrida i reprezentacije Hrvatske Mateu Kovačiću.

Kovačić se nije najbolje snašao otkad je stigao u Real Madrid na ljeto 2015. godine. Ipak, ove sezone dobija nešto više prilika za igru, a njegov kolega Luka Modrić vjeruje da je pred Mateom svijetla budućnost.

"Kovačić igra jako dobro. Ja sam znao za njegov talent, a to je sada počeo pokazivati u svakoj utakmici i samo mora nastaviti ovako. Kada smo bili u Kini (na pripremama) razgovarao sam s predsjednikom Florentinom Perezom o njemu i rekao sam mu da ga moramo dovesti. Sada kada je počeo igrati, sve je više zadovoljnih njegovim dolaskom", rekao je Modrić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Luka je također iskoristio priliku da udijeli i jedan savjet Kovačiću.

"Još uvijek je mlad i može puno napredovati. Mora nastaviti naporno raditi, slušati i sigurno će uspjeti u Real Madridu i ostvariti brojne uspjehe", poručio je Luka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi