Marotta: Mogu se samo nasmijati na Pogbinu izjavu

Francuz naljutio navijače Juventusa

Marotta: Mogu se samo nasmijati na Pogbinu izjavu

E. Čaušević

Direktor Juventusa, Beppe Marota, za italijanske medije odlučio je komentarisati izjavu koju je prije nekoliko dana dao nekadašnji igrač ove ekipe Paul Pogba.

Francuski reprezentativac je ovog ljeta odlučio napustiti Juventus u kojem je proveo četiri sezone i vratiti se u Manchester United. Italijanski klub je zaradio oko 105 miliona eura što je rekordan iznos u historiji fudbala.

Ipak, Pogba je prije nekoliko dana svojom izjavom naljutio navijače i čelnike Stare dame jer je izjavio da je njegov boravak u Juventusu bio kao godišnji odmor. Pogba je želio reći da je engleski fudbal mnogo kvalitetniji i konkurentniji.

"Pogbina izjava? Naravno da sam vidio šta je izjavio i mogu priznati da me iznenadio time što je rekao. Mogu se samo na smijati na sve to, nema potrebe da nešto više komentarišem", izjavio je Marotta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi