Maxi Lopez: Nisam ga sačekao jer mi je bilo hladno

"Izradio" novinara za intervju

Maxi Lopez: Nisam ga sačekao jer mi je bilo hladno

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Maxi Lopez prolazi težak period u svojoj karijeri s obzirom da mečeve Torina većinom prati sa klupe rezervne igrače.

Lopez je na početku ove sezone imao malih problema s povredom, a nakon što se oporavio Siniša Mihajlović mu je poručio da mora smršati kako bi zaigrao. Ovaj 32-godišnji napadač bio je strijelac u pobjedu Torina sinoć u kup meču protiv Granate.

Nakon meča argentinski fudbaler je imao dogovoren intervju s jednim od italijanskih napadača, ali od toga nije bilo ništa. Calcionews24 danas je objavio da Maxi nije želio dati izjavu za ovaj portal iako je to ranije dogovoreno.

Argentinac je odgovorio na ove prozivke, te je objasnio zbog čega nije bio ispred stadiona kada se pojavio novinar.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čekao sam ga nekoliko minuta ispred i on je kasnio. Bilo mi je previše hladno i odlučio sam da idem kući", rekao je Lopez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi