Messi "natjerao" Danca da urami njegov dres

Uzvratio uslugu

Messi "natjerao" Danca da urami njegov dres

Lionel Messi jučer je objavio fotografiju iz svog doma, gdje u sobi sjedi okružen dresovima koje je razmijenio tokom dosadašnje karijere. 

Argentinac u svojoj bogatoj kolekciji ima dresove velikih zvijezda poput Henryja, Raula, Casillasa i Tottija, međutim tu su manje poznata imena. 

Jedan od igrača koji se može pohvaliti kako Messi ima njegov dres je danski internacionalac Nicolai Boilesen. Sadašnji član Kopenhagena nije mogao vjerovati kada je na fotografiji Messijeve kolekcije vidio i svoj dres, pa je odlučio uzvratiti uslugu. 

"Prisiljen sam da ovaj dres stavim na zid", napisao je Boilesen na društvenim mrežama. 

Boilesen je sa Messijem zamijenio dres kada je 2013. godine igrao za Ajax protiv Barcelone. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi