Miralem Pjanić ostaje bez trenera?

Rudi Garcia napušta Romu?

Miralem Pjanić ostaje bez trenera?

M. Šljivak

Trener Rome Rudi Garcia mogao bi napustiti klub na kraju sezone.

Sjajni 51-godišnji stručnjak ima ugovor s rimskim klubom do ljeta 2018. godine. 

Međutim, serija slabijih rezultata ga je dovela u nezavidnu situaciju, a borba za titulu prvaka Italije je praktički već izgubljena od Juventusa.

Kako navodi La Repubblica, meč s Feyenoordom u Evropskoj ligi mogao bi uveliko odlučiti o sudbini francuskog stručnjaka. 

Ako bi Roma ispala iz Evropske lige, posao Rudija Garcije bi bio pod velikim upitnikom, te bi se na kraju sezone mogao rastati sa timom iz Rima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Garcia je trener Rome od 2013. godine, a prethodno je vodio Lille, Le Mans, Dijon i St. Etienne.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.