Montella: Bit će nam teško protiv Rome

Trener Fiorentine

Montella: Bit će nam teško protiv Rome

Trener Fiorentine Vincenzo Montella imat će težak zadatak da sa svojom ekipom izbori plasman u četvrtfinale Evropske lige.

Fiorentinu večeras očekuje gostovanje u Rimu, gdje će u italijanskom derbiju ukrstiti koplja sa Romom. Prvi meč u Firenci završen je rezultatom 1:1.

"Svjestan sam njihovog kvaliteta, neke njihove igrače poznajem lično. Moramo zaboraviti ono što nam se dogodilo u prvom meču i pokušati da ih izbacimo", rekao je Montella i dodao:

"Moramo se fokusirati na našu igru. Bez obzira na sve, znam da će nam biti teško protiv Rome. To je ipak drugoplasirani tim Serije A i treba to imati na umu".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za kraj se Montella dotakao i navijača Rome, koji u posljednje vrijeme nisu u dobrim odnosima sa svojim fudbalerima:

"Bez obzira na to, znam koliko su Romini navijači strastveni. Siguran sam da će oni biti dodatni vjetar u leđa".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.