Napoli pronašao novog golmana

Rulli napušta Real Sociedad?

Napoli pronašao novog golmana

E. Ganibegović

Priča oko novog golmana Napolija se nastavlja a novo ime koje se spominje jeste Geronimo Rulli koji brani boje Real Sociedada.

Reina jeste i dalje član ekipe Napolija međutim o njegovom odlasku se u posljednje vrijeme mnogo priča. Manchester City je navodno zagrijan za njegove usluge ali do transfera nije došlo dok se kao njegova zamjena najprije spominjao Karnezis koji je trenutno član Udinesea.

Italijanski mediji prenose kako je Napoli pronašao novo ime na poziciji golmana a riječ je o Geronimo Rulliju koji nastupa za Real Sociedad.

Napoli je navodno poslao ponudu od 26 miliona eura za Rullija međutim pitanje je da li će zadovoljiti predstavnike Sociedada jer otkupna klauzula Argentinca je 40 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

25-godišnjak je u svojoj karijeri nosio još dres Manchester Cityja, Deportiva Maldonada kao i Estudiantesa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi