"Nedopustivo je da smo se povukli poslije vodstva"

Luka Modrić poslije kiksa

"Nedopustivo je da smo se povukli poslije vodstva"

E. Ganibegović

Hrvatska je na domaćem terenu iznenada prosula bodove protiv Finske, te tako sebi otežala situaciju.

Svi su očekivali kako će Hrvati stići do lagana tri boda, međutim do toga nije došlo, a za to su se pobrinuli Finci, koji su uspjeli uzeti bod na Rujevici. 

Nakon kiksa, oglasio se Luka Modrić, koji je bio najbolji igrač hrvatske reprezentacije na ovom meču.

"Svi igrači su dali sve od sebe, međutim igra nam se svodila na improvizaciju i samo je bilo pitanje vremena kada će sve krenuti u krivom smjeru. Trebamo se skupiti, pokušati razgovarati i dignuti se. Cilj je pobjeda u Ukrajini i plasman u dodatne kvalifikacije", rekao je Modrić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Želja se ne može nikome osporiti. Svi želimo ići na Svjetsko prvenstvo. Jednostavo mi je neshvatljivo da igramo dobro, vodimo, oni nam praktički nisu došli do 20 metara. Međutim kada smo postigli pogodak, samo smo se povukli protiv jedne Finske, uz sav respekt prema njima. Samo smo čekali i gledali što će se dogoditi. To je nedopustivo!", dodao je reprezentativac Hrvatske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi