Nemanja Matić želi da se pridruži Juventusu

Matić novi saigrač Pjanića?

Nemanja Matić želi da se pridruži Juventusu

E. Ganibegović

Reprezentativac Srbije, Nemanja Matić koji trenutno nastupa za Chelsea povezuje se prelaskom u Juventus. 

Matić se najviše povezivao sa Crvenim đavolima no međutim odlazak u redove Stare dame je moguća opcija. 

Nedavno su se pojavile informacije kako Chelsea ne želi pustiti Nemanju u ekipu koja im je direktni konkurent u Engleskoj.

Nakon dolaska Bakayoka iz redova Monaca, koji igra upravo na poziciji Matića velike su šanse da će reprezentativac Srbije napustiti redove Plavaca.

Mediji prenose kako je Matić pristao na odlazak u Juventus ali želi da Chelsea smanji cijenu od 40 miliona funti koliko traže za njega kako bi se transfer što prije realizovao. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus nije jedina ekipa iz Italije koja želi ovog veznjaka, tu se spominje još milanski Inter koji ga želi angažovati. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi