Noć inspiracije Angela Di Marije za pobjedu PSG-a

PSG nastavio pratiti Monaco

Noć inspiracije Angela Di Marije za pobjedu PSG-a

Teme:

Ekipa PSG-a pobijedila je večeras na gostovanju Angers sa 2:0 u okviru 33. kola francuske Ligue 1.

Bila je ovo veoma bitna utakmica za PSG koji je morao pobijediti kako bi nastavio pratiti Monaco na vrhu tabele. Gosti su poveli nakon 28 minuta igre, a strijelac prelijepog gola iz slobodnjaka bio je Argentinac Angel Di Maria. To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Nastavak je donio još jedan gol i to ponovo u mreži domaćih. Strijelac je nakon sjajne akcije gostujuće ekipe bio ponovo Angel Di Maria koji je bio veoma raspoložen na večerašnjoj utakmci. On je večeras postigao četvrti i peti gol ove sezone u Ligue 1.

PSG se nakon ove pobjede ponovo izjednačio na vrhu tabele sa Monacom i sada obje ekipe imaju po 74 boda. S druge strane, Angers je ostao na 12. mjestu sa 39 osvojenih bodova nakon 33 odigrana meča.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi