Novi peh za bh. napadača: Đurić iznenada operisan

Potvrdio trener Bristola

Novi peh za bh. napadača: Đurić iznenada operisan

Reprezentativni bh. napadač Milan Đurić podvrgnut je novom operativnom zahvatu.

Iako se činilo kako je Đurićeva povreda stvar prošlosti, koprulentni bh. fudbaler se suočio s novim neugodnostima na samom startu sezone u Championshipu. 

Đurić se ponovo našao na operacijskom stolu kako bi riješio problem sa tetivama, zbog čega će s terena morati odsustvovati dva do tri mjeseca. 

"Milan će neko vrijeme biti van terena. Operacija je nešto što se moralo učiniti kako bi riješio problem s tetivama. Nekoliko sedmica će se oporavljati u Italiji, nakon čega će oporavak nastaviti u Engleskoj", kazao je trener Bristol Cityja Lee Johnson. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Đurić je, dodajmo i to, prošle sezone za Bristol City odigrao 11 utakmica u Championshipu i pritom postigao dva pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi