Petev: Sramota me ovakvog Dinama, izvinjavam se
Foto: EPA

Trener Dinama razočaran

Petev: Sramota me ovakvog Dinama, izvinjavam se

Dinamo je danas na Maksimiru nakon punih devet godina izgubio od Hajduka i to rezultatom 2:0.

Modri su ovim neočekivanim porazom najvjerovatnije izgubili šanse za titulu prvaka, a trener Ivajlo Petev je nakon utakmice bio razočaran i pomalo bijesan.

"Sramota me ovakvog Dinama. Ovakav pristup u najvećem derbiju je nevjerovatan i sramotan. Bolje bismo igrali da nismo trenirali posljednja četiri dana", započeo je Petev, te nastavio:

"Bila je ovo jedna od mojih najlošijih utakmica otkako sam u Dinamu. Igra bez samopouzdanja, previše individualnih grešaka, nesigurnost i indolentnost mojih fudbalera. Pobjedu nismo ni zaslužili, a ponašanje nekih igrača je nevjerovatno. Navijačima se izvinjavam, bili su s nama od prve do posljednje minute".

Petev smatra da utrka za titulu još uvijek nije gotova, ali je svjestan da će biti teško.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Rijeka ima veliku prednost, ali sami smo krivi. Dogodilo se sve suprotno od onoga što smo željeli. Trener je uvijek prvi krivac, pa tako i ja preuzimam odgovornost".

Dinamo je drugi na tabeli sa 68 bodova dok Rijeka ima četiri boda više, a uz to tek treba odigrati svoj meč 29. kola protiv Istre.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi