Phila u krizi rezultata, Medunjaninu 90 minuta

MLS

Phila u krizi rezultata, Medunjaninu 90 minuta

S. Bošković

Haris Medunjanin odigrao je svih 90 minuta u remiju Philadelphije Union i Atlanta Uniteda rezultatom 2:2. 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine standardni je igrač Phile koja je današnjim remijem upisala četvrtu utakmicu u nizu bez pobjede. 

Nakon poraza od Montreala i Toronta, te remija protiv San Josea, Phila je remizirala i protiv Atalante.

Alberg je u 18. minuti doveo domaći tim u vodstvo, a pet minuta kasnije Bedoya je povisio prednost na 2:0. Ipak, u 26. minuti igre Asad na asistenciju Martineza goste dovodi na samo jedan gol zaostatka. 

Atlanta je od 53. minute igre imala igrača više s obzirom na to da je Yaro dobio crveni karton, a tu prednost su iskoristili u nadoknadi drugog dijela kad je Mears pogodio za 2:2. 

U istom terminu odigrana je i utakmica između DC Uniteda i New England Revolutiona, a domaći tim je slavio rezultatom 1:0. Gol odluke je postigao Acosta u 71. minuti susreta.

MLS: 

Philadelphia Union - Atlanta United 2:2 (Alberg 18', Bedoya 23' / Asad 26', Mears 90+')

DC United  - New England Revolution 1:0 (Acosta 71')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi