Pobjede Chelseaja, Arsenala i Liverpoola
FOTO: EPA

Pobjede Chelseaja, Arsenala i Liverpoola

A. Beganović

U prijateljskim susretima do pobjeda su danas stigli Chelsea, Liverpool i Arsenal.

Izabranici Arsenea Wengera su sa 2:0 savladali engleskog niželigaša Boreham Wooda, a strijelci za Topnike su bili Olsson i Afobe.

Plavci iz Londona su s 3:2 savladali Wimbledon, iako su nakon prvih 45 minuta gubili 2:0. U drugom dijelu su izabranici Josea Mourinha zaigrali mnogo bolje, te su s dva gola Terryja i jednim Salaha uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist.

Do pobjede je stigao i Liverpool i to protiv Prestona, koji je pogotkom Brownhilla poveo 1:0. Suso i Peterson su pred sami kraj meča osigurali pobjedu Redsima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.