Pogba propušta meč protiv Southamptona

Zbog očeve sahrane

Pogba propušta meč protiv Southamptona

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho potvrdio je da će vezni fudbaler ovog tima Paul Pogba propustiti današnji meč njegovog tima protiv Southamptona.

United i Southampton igraju zaostali meč Premiershipa na St. Mary's stadionu, a Pogba će ovaj susret propustiti zbog očeve sahrane.

"Ne mislim da je Pogba u stanju da igra. Dat ćemo mu priliku da odmori i da se vrati kad god misli da je spreman", rekao je Mourinho pred meč protiv Southamptona. 

Također, Mourinho je najavio i to da će u današnjem meču igrati sa nešto izmijenjenim sastavom u odnosu na onaj koji je igrao protekle utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Manchester United je trenutno na 6. mjestu Premiershipa, ali čitavu sezonu su podredili osvajanju Evropa lige, kako bi naredne sezone mogli igrati u Ligi šampiona.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi