Poraz Zaragoze od Gijona, Hadžić ušao s klupe

Segunda divizija, 12. kolo

Poraz Zaragoze od Gijona, Hadžić ušao s klupe

Zaragoza je u 12. kolu španske Segunda divizije poražena od Gijona, koji je na kraju slavio rezultatom 3:1.

Domaći Gijon već nakon 10. minuta igre golom Castra imao je prednost od 1:0, da bi u 30. minuti Zaragoza preko Alamoa poravnala na 1:1.

Drugo poluvrijeme ponudilo je nešto uzbudljiviju igru sa pregršt šansi na obje strane. Ipak, Gijon je bio mnogo uspješniji u realizaciji, pa su tako Castro i Sergio golovima u 50. i 76. minuti postavili konačnih 3:1.

Šansu za igru u 65. minuti dobio je bh. internacionalac Eldin Hadžić, čija se Zaragoza nakon današnjeg poraza nalazi na šestoj poziciji u drugom razredu španskog fudbala. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Segunda divizija, 12. kolo:

Gijon - Zaragoza 3:1 (Castro 10., 50., Sergio 76. / Alamo 30.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.