Predsjednik Konyaspora: Bajić nije provocirao, već pozirao
Fotografija o kojoj govori Ahmet San

Reakcija na crveni karton

Predsjednik Konyaspora: Bajić nije provocirao, već pozirao

Kontroverzni crveni karton pokazan Riadu Bajiću na utakmici Antalyaspora i Konyaspora (2:3) je top tema u turskim medijima.

Nekadašnji napadač Željezničara je isključen pred kraj prvog poluvremena zbog "neprimjernog" slavlja pogotka, kada je potrčao prema tribini gdje su se nalazili domaći navijači pred kojim se radovao.

O spornom detalju oglasio se i predsjednik Konyaspora , koji je poručio da će se klub žaliti Savezu.

"Bajić je nakon gola krenuo ka našem fotografu, a ne prema navijačima. Postoji fotografija koja je jasan dokaz da gleda ka fotoaparatu, a ne prema navijačima. Bajić nije provocirao, već pozirao, a sudac je donio pogrešnu odluku. Podnijet ćemo zahtjev da mu crveni karton bude poništen", rekao je San.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Riad Bajić ove sezone igra u sjajnoj formi i nalazi se na prvom mjestu liste strijelaca u turskoj Super ligi ispred Tosuna, Traorea, Van Persieja...


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi