Roberto Carlos želi na klupu Srbije
Foto: EPA

Trenutno se nalazi u Beogradu

Roberto Carlos želi na klupu Srbije

E. Škorić

Bivši brazilski reprezentativac Roberto Carlos izjavio je da bi volio da vodi Srbiju.

On je u razgovoru s novinarima iz Srbije otkrio da bi volio jednog dana biti selektor Orlova.

"Srbija ima odlične igrače i svakome bi bilo zadovoljstvo trenirati ih. Svako ko voli nogomet, ga i prati, a ja gledam i srpsku ligu. Znam neke igrače i sviđa mi se stil koji se forsira u Srbiji", rekao je Carlos koji polaže UEFA A trenersku licencu u Beogradu.

"Još ne govorim srpski, ali ću naučiti. Poznajem mnoge zemlje, Brazil, Španjolsku, Rusiju, Tursku, Italiju, ali ovdje je drugačija kultura, ljudi se sjajno odnose prema meni, uživam ovdje", dodaje Brazilac.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Nekadašnji bek Real Madrida je istakao da su beogradski derbiji poput onih Reala i Barcelone, te da bi volio posmatrati neki od narednih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi