Roma dobila ponudu za Nainggolana koju će teško odbiti

Chelsea ponovo želi Belgijanca

Roma dobila ponudu za Nainggolana koju će teško odbiti

E. Čaušević

Belgijski reprezentativac Radja Nainggolan prethodnog ljeta imao nekoliko zanimljivih ponuda, ali je na kraju odlučio ostati u Romi.

Nainggolan je i ove sezone jedan od najvažnijih igrača Rome, a italijanski mediji vjeruju da će ga Vučica teško zadržati ove sezone. Navodno, Nainggolan bi već u januaru mogao napustiti Olimpico jer je interes za Belgijanca ponovo pokazao Chelsea.

Londonski klub je i ljetos želio u svoje redove da dovede ovog veznog fudbalera, ali je Nainggolan na kraju odlučio da neće napuštati Rim. Ipak, čini se da je ovaj put ponuda Chelseaja dosta primamljivija pa će čelnici Vučice razmisliti dobro da li će je prihvatiti.

Kako prenose engleski mediji Chelsea je spreman ponuditi oko 20 miliona eura, te da u suprotnom pravcu krene srbijanski fudbaler Nemanja Matić. Belgijanac je prije nekoliko dana izjavio da je održao svoje obećanje jer je ostao u Romi, ali da još uvijek čeka da klub održi svoje i poveća mu platu novim ugovorom.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi