Rooney dao dres Radoševiću, a potom ga rastužio
Foto: Screenshot

Napadača Evertona nije zanimao dres Hajduka

Rooney dao dres Radoševiću, a potom ga rastužio

Hajduk je sinoć na Poljudu ugostio Everton u revanš utakmici play-offa kvalifikacija za Ligu Evrope. Splićani su željeli nadoknaditi zaostatak od dva gola iz Liverpoola, a Radošević je sjajnim pogotkom dao nadu svojoj ekipi da može stići do iznenađenja.

Josip Radošević je u 43. minuti sjajno pogodio s velike udaljenosti, ali je početak drugog poluvremena donio razočaranje za krcati Poljud. Novo pojačanje Karamela, Gylfi Sigurdsson je u 46. minuti gotovo s pola terena uspio savladati golmana Hajduka, čime su Bili izgubili gotovo sve šanse da dođu do plasmana u Ligu Evrope.

Kako je Sigurdsson rastužio Poljud, tako je i Wayne Rooney, poslije utakmice, rastužio strijelca gola za Hajduk, Josipa Radoševića.

Veznjak Hajduka je poslije utakmice želio zamijeniti dresove s Rooneyjem, a napadač Evertona je bio voljan dati mu svoj dres. Radošević je u tom momentu zasigurno bio veoma sretan, ali njegova sreća nije dugo trajala. Naime, kada je krenuo Rooneyju dati svoj dres, Englez mu je, čini se, poručio da nema potrebe da to radi, te se lagano udaljio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Teško je reći da li je Rooney imao namjeru "povrijediti osjećaje" Radoševiću, ali se po izrazu lica fudbalera Hajduka da primijetiti da nije bio presretan zbog Rooneyjevog poteza.



Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi