Slijedi velika izdaja Joea Harta?
Foto: EPA

Potpisaće za United?

Slijedi velika izdaja Joea Harta?

M. Šljivak

Joe Hart bio je prinuđen napustiti Manchester City na početku ove sezone.

Dolaskom Pepa Guardiole na klupu i Claudija Brava na gol, Hart je praktički otjeran s Etihada, a ovu sezonu je posuđen ekipi Torina.

Kako je postalo izvjesno da torinski tim nema novca za njegov otkup od Uniteda, Hart će sreću potražiti negdje drugo, a engleski mediji tvrde da bi 29-godišnji golman mogao izdati Građane i potpisati za velikog rivala Manchester United.

David de Gea se sve češće spominje kao novi golman Real Madrida. Upravo bi Hart mogao da bude njegova zamjena na Old Traffordu, a to bi značilo veliku izdaju navijača Cityja, tima u kojem je ponikao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, s obzirom na to da Guardiola ne računa na usluge Joea Harta u narednoj sezoni, izvjesno je da će on napustiti klub, a ostaje nam da vidimo hoće li put velikog rivala.

Za usluge prvog golmana engleske reprezentacije interesuje se i ekipa Liverpoola.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi